Modeljaar trainingen

Blijf bij in kennis en vaardigheden over de nieuwe Subaru modellen en technieken

Introductie Subaru FORESTER 2020

De volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER en XV e-BOXER zijn de eerste geëlektrificeerde modellen van het Japanse merk. Beide zijn voorzien van een 150 pk sterke direct ingespoten tweeliter benzinemotor en een in de Lineartronic CVT-versnellingsbak geplaatst elektromotor met een vermogen van 16,7 pk. Voeding van die elektromotor komt van 118,4 Volt sterke batterij. Subaru heeft bewust voor een in-huis ontwikkeld hybridesysteem met Subaru-specifieke eigenschappen gekozen, De e-BOXER is niet extern op te laden. Dit maakt het systeem erg flexibel inzetbaar en gebruiksvriendelijk.

Subaru Inbouwspecialist DEFA DVS90

Deze cursus bevat alle noodzakelijke informatie voor het monteren van het DEFA DVS90 alarmsysteem en voor het beantwoorden van alle vragen in de autorisatietest van DEFA. De autorisatietest moet met een goed resultaat worden afgesloten voordat een certificaat kan worden afgegeven. U ontvangt een diploma DEFA inbouwspecialist zodra DEFA ervan op de hoogte is gesteld dat u de test met succes hebt afgerond.

Introductie Subaru OUTBACK 2021

De nadruk werd bij de nieuwe Outback gelegd op functionaliteit en intellectuele nieuwsgierigheid waardoor het gevoel van op avontuur wordt vergroot. Bovendien zijn tegelijkertijd de motor en de carrosserie volledig opnieuw ontworpen om plezierige rijprestaties te realiseren. Mede hierdoor ontstaat een veilige en comfortabele rit voor alle inzittenden. Dit heeft de nodige prestaties opgeleverd en stimuleert nieuwe zelfontdekking voor klanten die actief genieten van het buitenleven.

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}